inrichting-7Wat hebben wij te bieden

Eén aanspreekpunt, één dag om de wensen uit te zoeken en te bespreken en vervolgens een zeer snelle levertijd. Dat is kortweg het voordeel dat QRA Design u als totaalinrichter kan bieden. Onze snelheid van handelen koppelen wij aan een grote mate van samenwerking: qradesign.nl houdt gedurende het gehele traject  nauw contact met u, zodat het totaalplaatje binnen uw budget blijft passen. Qradesign.nl staat als dé specialist in de inrichting van vakantiewoningen voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar u kunt van een nog lagere prijs profiteren door groot in te kopen.

 Keukens

image2De keuken is als u van koken houdt in de dagelijkse praktijk de meest inspiratievolle ruimte van de woning en die beleving vindt u terug bij QRA DESIGN. U heef de keuze uit zeer veel keukenstijlen met een grote variëteit in keukenfronten en –bladen. Nadat wij met u een keuze hebben gemaakt, berekent QRA DESIGN een basisprijs aan de hand van de opgegeven maten en de gewenste keukenapparatuur die in de keuken moet komen te staan.

 

 

 

button-2Vloeren

QRA Design ontzorgt u als chaletbouwer en u klanten ook met de basis van elke inrichting: de vloer. Wij hebben een ruime keuze als het gaat om laminaat, pvc, vinyl en het nieuwe zogeheten pvc-vinyl dat wij kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Onze service gaat echter verder dan alleen het kunnen overleggen van een goede kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: indien gewenst staan onze stoffeerders voor u klaar om de vloer voor uw klanten te leggen.

 

Woonkamer

button-3De mogelijke inrichting van de woonkamer neemt de meeste ruimte in bij het uitrollen van een project. Logisch, want dit is het visitekaartje van elke woning. De livings die wij tonen geven een goed beeld wat wij voor u als partner kunnen betekenen. Daarbij staan wij uiteraard voor maatwerk: aanpassingen en/of uitbreidingen zijn altijd mogelijk.

 

 

 

 

Raambekleding

 

NIEUW: Rustgevend … filter het licht!

  • Haal je gedroomde uitzicht naar binnen met de subtiele print van een mystieke horizon op transparante voile Silence.
  • Tip: Combineer de voile Silence met de effen gekleurde transparante stof Maran om het licht extra te filteren.
  • Voordeel van deze kamerhoge stoffen is de verwerking tot gordijnen zonder naden.
  • Ga voor het mooiste effect: Kies de juiste plooi bij de juiste stof: Voor een mooie regelmatige plooi in deze moderne stoffen zonder naden is de Happy Wave confectie zeer geschikt.

rustgevend-01

 

 

3D Landscaping

  • Spannend 3D- en see-through- effect door gelaagdheid met verschillende soorten stof.
  • Een bedrukte satijn met tye-dye print (stof Batica) geeft een extra dimensie hangend achter een transparante voile bedrukt met een floraal landschap (stof Waterlily). In de vier gordijnenfabrieken tonen we gelaagde confectie mogelijkheden op een combinatie van 2 lagen moderne WAVE confectie.
  • Vervaagde kleurvarianten in indigo, grijs, taupe en paars geven deze trend een stoere, krachtige look.
  • Combineer het met een betonlookvloer en grote stoere meubels en industrieel ogende lampen.
  • Kussens: fotoprint Lakeside 12 (45x45cm), Batica 43 met lockafwerking (60x40cm).

 

 

gordijn_bangalore-05
Bangalore gordijnstoffen

Een met meerkleurige garens geweven uni gordijnstof met de rijke uitstraling van ruwe zijde. Een spannende combinatie van mat en glans geeft deze stof een nonchalante natuurlijke uitstraling.

 

 

gordijn_crinkleCrinkle gordijnstoffen

Een luxe, soepel vallende en matglanzende gordijnstof met ingeweven reliëf De achterzijde van de stof glanst meer dan de voorzijde, maar mist het reliëf.

De gordijnen kunnen op verschillende manieren worden geplooid. De manier van plooien bepaalt de lichtdoorlatendheid en hoe een gordijn valt.

gordijn_cross_betweenCross-Natural gordijnstoffen

Soepele inbetween vitrage met onregelmatig verdikte garens in breedte en lengterichting, half transparant, goed tegen directe inkijk] Deze stof is kamerhoog zodat in de confectie geen naden zichtbaar zullen zijn. Aan de onderzijde van de stof is een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

 

Natuurlijk is er een veel ruimere keuze aan gordijnstoffen. Neem contact met ons op voor het complete aanbod.